Stratenmaker prijzen

Als u bestrating gaat uitkiezen dan zult u zien dat er prijzen zijn van 10 euro per vierkante meter tot maar liefst 200 euro per vierkante meter en soms zelfs nog meer. Het is dus verstandig om op de bestrating prijzen te letten. De prijzen moeten immers wel binnen uw budget passen en vallen. Een bestrating is echter meer dan alleen maar de bestrating zelf. Laten we u de informatie geven welke het totaalplaatje omhelzen.

De bestrating kosten en prijzen

Er zijn drie onderdelen welke de totale bestrating kosten bepalen. Laten we ze voor u op een rijtje zetten:

  • Kosten van de stratenmaker
  • Kosten van de bestrating
  • Kosten van het extra materiaal

Laten we ze stuk voor stuk wat nader bekijken.

De kosten van een stratenmaker

Een stratenmaker kunt u inhuren op basis van een uurloon of op basis van het aantal vierkante meters welke ze hebben gelegd. De stratenmakers kosten normaal 30 tot 40 euro per uur of 10 tot 20 euro per vierkante meter. Ze zorgen voor een goede fundering en natuurlijk ook het bestraten van de stenen zelf. Daarnaast zorgen ze vaak ook dat alles aanwezig is.

De kosten van de bestrating (de bestrating prijzen)

De prijzen van de bestrating lopen sterk uiteen. Voor de meeste mensen zullen de bestrating prijzen tussen de 15 en de 65 euro per vierkante meter zitten. Laten we u enkele prijsvoorbeelden geven van verschillende stene:

  • Koppelstones koopt u van 15 tot 25 euro
  • Beton bestrating is er van 15 tot 35 euro
  • Flagstones is er van 25 tot 40 euro
  • Natuurstenen zijn er van 30 tot 65 euro
  • Waaltjes zijn er vanaf 30 tot 45 euro

De extra materiaal kosten

U moet hier denken aan waaltjes en zand en ook speciaal voegzand. Ook invoegbanden en opsluitbanden zorgen voor enkele extra kosten voor het extra materiaal.

-Als u de exacte prijs wilt weten van uw opdracht doet u er verstandig aan om eerst meerdere stratenmakers uit uw regio te vergelijken. Door te vergelijken kunt u tot wel 30% op de kosten besparen.