De werkzaamheden van een stratenmaker

Een stratenmaker heeft een heerlijke baan. Hij werkt altijd lekker in de frisse lucht en zorgt voor een mooie bestrating. De stratenmaker ziet eer van zijn werk en iedereen die hem inhuurt zal hem daar voor een lange tijd dankbaar voor zijn. En dat is natuurlijk niet vreemd. Iedere dag loopt u over het straatje heen, parkeert u uw auto op de bestrating of zit u op het pleintje uw krantje te lezen. Een stratenmaker doet zoveel meer dan alleen maar uw straatje of tuintje bestraten. De stratenmaker zorgt voor een mooie omgeving, waar u iedere dag van kunt genieten.

Enkele werkzaamheden van de stratenmaker

Laten we echter wat concreter worden en voor u opsommen welke werkzaamheden een stratenmaker allemaal doet voor u en andere mensen. De werkzaamheden van een stratenmaker:

  • Verwijderen van de oude bestrating
  • Zorgen voor een goed fundament voor de bestrating
  • Ophogen of verlagen van het zand
  • Zorgen dat het water mooi afloopt
  • De bestrating uitzetten
  • De bestrating aanbrengen met de hand of machinaal (afhankelijk van het oppervlakte)
  • De bestrating afwerken

Het zijn de kern werkzaamheden van de stratenmaker.

Voor een bedrijf of een particulier?

Een stratenmaker kan voor zowel een particulier als een bedrijf aan het werk gaan. Het belangrijkste is eigenlijk wel dat de stratenmaker zorgt voor een geweldig eindresultaat. Vaak is de rest van ondergeschikt belang. Het moet mooi zijn en het moet lang meegaan is het motto van veel mensen als ze een stratenmaker inhuren om hun bestrating te laten plaatsen.

Kies de juiste stratenmaker

Om een goede stratenmaker te selecteren is het verstandig om meerdere offertes op te vragen. Het is belangrijk dat u keuze heeft op het gebied van kwaliteit en ook op het gebied van de juiste prijs. Als u uw tuin, weg, plein of paadje wilt laten bestraten dan kunt u het beste nog vandaag meerdere offertes opvragen bij verschillende stratenmakers. Het is geheel vrijblijvend.